top of page
Long version website.jpg

"En de wereld kan niet worden ontdekt door een reis van kilometers, hoe lang ook, maar enkel door een spirituele reis, een reis van één centimeter, zeer zwaar, nederigmakend en vreugdevol, waardoor we aankomen bij de grond onder onze voeten, en leren thuis te zijn."

 

Heb je zin in een mini-retraite, een dagje weg van de alledaagse drukte en hectiek?

 

We creëren ruimte om tijd voor JOU te nemen, om op te laden en uit te rusten, om voor jezelf te zorgen en voor jezelf te laten zorgen… Verlangzamen, verbinding maken met je centrum, veiligheid en kalmte vinden in je lichaam als je ware thuis.

 

Programma:

9u30 Openingscirkel

10u Stretch & Release - met Hatha/Yin yoga

11u45 Stille Pauze

12u Adem & Hartmeditatie

Lunchpauze - met een lekkere Portugese maaltijd om jezelf te voeden en verwarmen... Er is tijd om uit te rusten, te lezen, te schrijven of te wandelen (strand op 500 meter)

 

14u45 Restore & Connect - met Restorative Yoga & Yoga Nidra

16u45 Stille Pauze

17u Eindcirkel

17u30 Einde

 

Alles wat we nodig hebben is aanwezig (yogamatten, blokken, bolsters, kussens, dekens, …).

Tijdens de pauzes voorzien we thee en gezonde snacks.

Over ons:
 

Anke:

“Vanuit een groot verlangen naar meer zingeving, ontdekte Anke jaren geleden de waarde van mindfulness en yoga. Ondertussen is dit voor haar een manier van leven geworden, die ze graag met anderen deelt.

Als psychologe gelooft ze dat echte genezing ontstaat vanuit een diepe verbinding; van binnenuit weer in contact komen met onszelf en daar een veilige plek vinden. Nu ze terug in haar geboortestad Oostende woont, na enkele jaren in het buitenland, is ze heel blij om als vaste lesgever thuis te mogen komen in De Loft.”

 

Eva:

“Eva ademt yoga van toen ze een kind was - Haar reis begon in haar thuisland Portugal en bracht haar naar veel verschillende plekken binnen en buiten zichzelf. Daarnaast volgt ze ook haar pad als psychologe en heeft ze een passie voor psychotherapie. In haar aanpak wil ze de eeuwenoude spirituele kennis samenbrengen met de evidence-based kennis uit een westerse, therapeutische context. Het is heel bijzonder om haar hartverwarmende aanwezigheid hier bij ons in België te hebben.”

Praktische informatie:
Teachings in English (Eva) and English/Nederlands (Anke)

Max. 12 deelnemers

Prijs - € 110 - Early bird €100! (Tot 15 maart 2023)

Lunch inbegrepen

Stuur een mail naar ankeandando@gmail.com om je in te schrijven

bottom of page